Diari digital d'Andorra Bondia

Junts valida les llistes i serà a totes les parròquies


Escrit per: 
Redacció

La plataforma d’esquerra Junts (Partit Socialdemòcrata, Verds, Iniciativa Ciutadana i independents) va validar ahir les llistes per a les properes eleccions generals. D’aquesta manera, Junts serà present a totes les parròquies.
La llista nacional, tal com ja es va avançar, l’encapçala el socialdemòcrata Pere López, a qui acompanya Rosa Gili, Gerard Alís, Aboubacry Mamadou Ba, Judith Salazar, Carles Blasi, Jordi Font, Eduard Ricard, Esteve López, Maria Josep Loncà, Antoni Fernández, Raquel Rodríguez, Trinitat Lozano i Vicenç Alay. Els tres suplents seran Sergi González, Manuel Pujadas i Ferran Goya.
Pel que fa a les territorials, a Canillo els candidats seran Sergi Ricart i Didier Brard; a Encamp encapçala la llista David Rios, a qui acompanya Núria Pirot. Pel que fa a Ordino, els candidats seran Víctor Iriarte i Noelia Vicente; a la Massana, Mariona González i Rosa Maria Rechi; a Andorra la Vella els dos candidats seran Joan Ramon Marina i Jan Cartes; a Sant Julià de Lòria, Josep Maria Cucalón i Pere Guiu i, finalment, la llista d’Escaldes-Engordany estarà composada per Susanna Vela i Josep Mas.
Per tant, les llistes que ahir a la nit van validar les direccions dels respectius partits han combinat cares noves i d’altres amb una trajectòria política, amb representants dels tres partits polítics en les diferents candidatures.   

 

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte