L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha elaborat una agenda en paper que engloba les més de 70 activitats que tindran lloc durant els mesos de juliol, agost i setembre i que s’adrecen a totes les franges d’edat, gustos i disciplines. Hi destaquen l’espectacle de teatre-circ Amal, una coproducció de la Fira de Teatre de Tàrrega amb la companyia La Baldufa; el concert de la Rufaca Jazz Folk Orquestra, en el marc del Festival Els Set Inferns; i el concert ‘Che América’, amb Icónico, de música argentina i llatinoamericana, entre moltes d’altres propostes. 
 
Aquesta agenda, que s’està fent arribar a totes les llars urgellenques, recull les principals propostes culturals per aquest estiu, tant les que organitzen les diferents àrees municipals com les col•laboracions i les  que portaran a terme diferents entitats de la Seu.  
 
En aquesta agenda en format paper hi trobarem la programació d’Insomni, que elabora l’Àrea de Joventut; així com també les activitats que proposa l’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat; la Trobada amb els Acordionistes del Pirineu; el Retaule de Sant Ermengol; els concerts del FeMAP; les ballades de sardanes; el Festival Terra de Versos, així com les exposicions instal•lades a les sales Sant Domènec i la Cuina.
 
Espectacles destacats 
 
De les propostes culturals que recull l’Agenda, hi destaquen l’espectacle de teatre- circ Amal, una coproducció de la Fira de Teatre de Tàrrega amb la companyia La Baldufa (Premio Nacional de Artes Escénicas para la Infancia y Juventud); el concert de la Rufaca Jazz Folk Orquestra, en el marc del Festival Els Set Inferns; i el concert ‘Che América’, amb Icónico, de música argentina i llatinoamericana.
 
Val a recordar que per als espectacles de pagament, es poden adquirir les entrades de manera online a https://codetickets.com i de manera presencial a l’oficina de Turisme Seu. També a taquilla des de 45 minuts abans de l’inici de l’espectacle.