El gol de Faysal Chouaib en una altra època hauria estat un gol d’or, però quasi que va tenir el mateix sabor. L’extrem esquerre català d’origen marroquí de la UE Santa Coloma va marcar al minut 118 de la pròrroga i va donar la Copa Constitució Valira Seguretat a la UE Santa Coloma, que tanca la temporada amb un doblet, és a dir, Lliga i Copa. A més a més, l’Atlètic Club Escaldes es va classificar per disputar la UEFA Conference League en acabar com a tercer classificat a la Lliga Multisegur Assegurances.
L’equip dirigit per Ramón Maria Calderé, mític exjugador del Barça dels anys 80 i també de la selecció espanyola, va derrotar per 1 a 0 l’FC Pas de la Casa, el sorprenent equip dirigit per Xavi Carmona. Els colomencs posen la cirereta del pastís amb un gol de Faysal Chouaib de cap després de pentinar una centrada per l’esquerra de Jorge Bolívar. Després del gol va ser expulsat el porter Luis Ferreiro per doble groga.
A la primera part, la UE Santa Coloma ja va estar a punt de marcar amb un remat al pal de Karim Lkoucha. Els de Calderé disputaran la UEFA Champions League com a campió de lliga i fa un regal a l’Atlètic Club Escaldes, l’anterior campió de lliga, que disputarà la Conference.