Edgar García, pilot de la Federació Motociclista d’Andorra (FMA) i que va fer una bona temporada al Campionat d’Espanya, debutarà a l’elit i competirà en Trial3 al Campionat del Món que es disputarà del 7 al 9 de juny a Sant Julià de Lòria. A més a més, tindrà al seu germà, Joan Miquel García que va competir l’any passat, com a motxiller. Ell no serà l’únic pilot del país en participar ja que també hi serà Gaudi Vall a Trial2. Qui no hi serà és Jordi Lestang que treballa com a bander i només farà proves del Campionat d’Andorra.
No faltarà Toni Bou en TrialGP. El resident és el màxim favorit a la victòria a la seva segona casa. El de Piera ja va guanyar a la primera prova del Mundial disputada al Japó. La cita estarà marcada també per la sostenibilitat i les diverses accions de biodiversitat programades per als dos dies, en la proposta Kiss Andorra organitzada per la Federació Internacional de Motociclisme. (FIM). La competició es focalitza a Sant Julià de Lòria i es desenvoluparà a la cota 1.600 de la carretera de La Rabassa. Els pilots hauran de fer dues voltes a les 12 zones que conformen el circuit. Amb l’eliminació aquest any del reglament non-stop, els pilots podran tornar a aturar les motos dins les zones. Aquest canvi de la FIM ha estat ben rebut per part dels pilots. En total hi ha 73 pilots preinscrits.