El renovat projecte de l’FC Andorra ja s’ha estrenat i ho va fer amb victòria per 2 a 0 al Southampton U23 al Pinatar Arena, de San Pedro del Pinatar. Ferran Costa, tècnic tricolor, va fer debutar Erik Morán i els altres 10 jugadors que formaven part del projecte del curs passat menys Pau Casadesús, que va jugar cedit el curs passat a l’Espanyol B.
Els primers 45 minuts van acabar amb un 2 a 0. Al minut 23, Álvaro Martín va marcar el primer gol de la temporada en aprofitar una recuperació d’Erik Morán després d’un error del porter Mohamed Adli. Abans d’arribar al descans, Álex Calvo va situar el 2 a 0 amb una boleia.
A la represa, van debutar Pablo Trigueros, Sergio Morgado, Joel Arumí, Alberto Solís, Lautaro de León, Álvaro Peña, Juanda i Josep Cerdà. Al minut 75, Berto Rosas també va tornar a jugar amb l’FC Andorra després de les seves cessions a Utebo i Betis Deportivo. Els de Ferran Costa podien haver incrementat el marcador, però Lautaro de León i Josep Cerdà en dues ocasions no van estar encertats. El Southampton U23 també hauria pogut escurçar  diferències, però Nico Ratti va salvar. El primer amistós va acabar en 2 a 0 i diumenge (10 hores) contra l’UD Eivissa.