Primer match ball no aprofitat. La UE Santa Coloma necessitava guanyar i ho va fer, però les derrotes de l’Inter Club Escaldes i de l’FC Santa Coloma no es van produir. Per tant, la consecució del títol per part dels de Ramón Maria Calderé s’ajorna, potser, fins a la penúltima jornada. Si empaten contra els d’Otger Canals es convertirien en els nous campions de lliga. Amb un punt ja en tenen prou.
La UE Santa Coloma va fer els deures i ja acumula onze victòries consecutives. Els de Calderé van vèncer ahir per 0 a 2 a l’Atlètic Club Escaldes, el vigent campió. Al minut 16, Pau Yáñez va marcar un gol en pròpia meta en desviar un remat de cap de Christian García. Abans del descans, els colomencs van sentenciar amb un gol de Veloso en aprofitar un refús de Saúl Gracia. El defensa central de l’Atlètic Club Escaldes, Marcel Sgrò, va fallar dues ocasions clares fent de davanter centre i Barrenechea també es va topar amb el porter Juanpe.
Per la seva banda, l’Inter Club Escaldes va recuperar la segona posició i va tancar la jornada golejant per 6 a 0 el CE Carroi amb gols de Domi Berlanga de penal, Raúl Feher de cap, Sascha va fer el tercer i al segon temps van tancar el marcador Abel Argañaraz, Domi Berlanga i Chete. Els d’Otger Canals es troben a quatre punts del líder.
L’FC Santa Coloma, tercer, també va guanyar el seu partit en superar per 0 a 2 el Futbol Club Pas de la Casa amb gols de Novoa després d’una centrada de David Virgili i Miguel López, a l’afegitó, amb un xut des de la frontal de l’àrea. Mentrestant, a la part baixa l’FC Ordino va imposar-se per 1 a 0 a l’Atlètic Amèrica que està cuer. El gol el va marcar al descompte   Fran Cano. El Penya Encarnada d’Andorra va vèncer per 3 a 2 el Nóbrega Constructora CF Esperança amb gols de Dani Campos, Manu Calvo i Vargas.