Dotzè lloc per a Jèssica Cruz. La biker de la Federació Andorrana de Ciclisme (FAC) va acabar entre les 12 primeres al Campionat d’Espanya de cross-country (XCO) elit que es va celebrar a Huelva. No va poder finalitzar el recorregut perquè va ser avançada per les primeres classificades abans d’una volta per al final.
Per la seva banda, Oriol Pi va finalitzar en 25è lloc, també en elit, però ell va ser avançat a tres voltes del final.
Els dos bikers de la FAC es van trobar amb un circuit exigent i també amb moltíssima calor.
Dissabte també va competir Roger Turné, que va ser 23è a la prova sub-23 de cross-country. El biker va punxar a la primera volta. “Estic content a mitges, perquè la punxada a la primera volta m’ha fet perdre el grup on havia d’estar. He pogut acabar, que no era massa evident per com estava el terreny i la quantitat d’abandonaments que hi ha hagut”, va assegurar Roger Turné.