La victòria contra el Ballkani a la primera fase de classificació de la UEFA Champions League va ser més amortitzada. Després van passar per la UEFA Europa League per acabar en el play-off de la UEFA Conference League. L’eliminatòria contra el Víkingur Reykjavík, el campió islandès, es va decidir amb el 5 a 0 de l’anada i a la tornada un 0 a 0 i gràcies.
Amb el 5 a 0 de l’anada, el Víkingur Reykjavík va venir al país a fer turisme. Amb els deures ja fets va decidir prendre’s el partit com un pur tràmit i la UE Santa Coloma, força voluntariós, però va arribar fins a on podia. Boris Antón, tècnic dels colomencs, va deixar a la banqueta dos fixos: Andrés Mohedano i Joaquinete.
Dels d’Arnar Gunnlaugsson no hi va haver notícies. Al minut 27 va arribar la primera aproximació amb cert sentit de la UE Santa Coloma i va ser amb un xut creuat ras i molt desviat d’El Bakkali. Tres minuts després, David Virgili també ho va intentar amb un xut des de la frontal de l’àrea que va anar a fora. I a la jugada següent, Jorge Bolívar ho va provar també des de la frontal i Ingimundarson va desviar la pilota amb el peu enviant l’esfèrica a córner.
A la represa, Boris Antón va moure la banqueta i va donar entrada a una de les seves peces més importants al mig del camp: Andrés Mohedano per El Ghzaoui amb targeta groga.  Mentrestant, el Víkingur Reykjavík va fer un doble canvi amb l’entrada d’Ibrahimagic i Djuric.
Fins al minut 66 no hi va haver una aproximació. Andrés Mohedano va treure una falta lateral i Chete no va arribar sol al segon pal per ben poc. Tres minuts després, el primer xut a porta va arribar i va ser Mohedano des de la frontal i va aturar sense problemes Jónsson.
El Víkingur Reykjavík va despertar amb els canvis i al minut 79 va gaudir de la seva única arribada amb un remat de cap, totalment lliure de marca, de Andrason després d’una centrada de Djuric per l’esquerre. La pilota va marxar a fora força desviada. Els de Boris Antón podien haver-se endut la victòria amb una centrada de Modraic que va desviar a córner Ingvar Jónsson. I fins aquí l’aventura europea...

FITXA TÈCNICA:

0- UE Santa Coloma: 'Juan Pe', Chus Rubio, 'Chete', Èric Ruiz, Marcos Blasco, El Ghzaoui (Andrés Mohedano, 46'), Miguel López (Álex Martínez, 57'), 'Modric', David Virgili (Nuno Martins, 57'), Jorge Bolívar ('Joaquinete', 57') i El Bakkali (Franco, 72').

0- Víkingur Reykjavík: Ingvar Jónsson, Gunnarsson (Ibrahimagic, 46'), Ekroth, Gunnar Vatnhamar, Fjoluson (Porkelsson, 73'), Andrason, Pardarson (Berg Jónsson, 66'), Ingimundarsson, Sigurpálsson (Helgi Gundjonsson, 66'), Agnarson (Djuric, 46') i Hansen.

Àrbitre: Atilla Karoglan i al VAR Erkan Engin (Túrquia). Grogues a Chus Rubio, 'Chete', Marcos Blasco, El Ghazaoui, Miguel López, Andrés Mohedano i Nuno Martins –UE Santa Coloma– i a Pardarson, Hansen i Berg Jónsson.

Lloc: Estadi Nacional d'Andorra la Vella, amb 260 espectadors aproximadament.