Màxima igualtat aquesta temporada en la Primera Divisió. No hi ha cap equip que sigui capaç d’escapar-se dels seus principals rivals i tres empaten al capdavant de la classificació. La UE Santa Coloma, que iniciava la sisena jornada com a líder en solitari sumant els seus partits per victòries, va patir la primera derrota del curs. Va ser a mans de la UE Sant Julià, que l’atrapa en la taula. L’altre conjunt que es troba amb quinze punts és l’FC Lusitans.

El Sant Julià es va imposar per la mínima a la UE Santa Coloma (0-1). Els dos conjunts es van vigilar mútuament i van tenir oportunitats per inaugurar el marcador, però no es va decidir el partit fins al minut 86, quan Morlán va aprofitar una passada de Blanco per superar Friday i fer pujar l’únic gol de l’enfrontament.

El Lusitans es va desfer de l’Inter Club Escaldes per 3-0. Luis va aconseguir un hat-trick. El primer gol l’aconseguia a la mitja hora, sorprenent el porter servint una falta lateral de forma directa. El segon no el va poder fer abans del descans perquè va errar el penal que va llançar. Rivas li va encertar la direcció. En la represa el Lusitans va buscar amb insistència el segon. Bruninho i Santos enviaven la pilota al pal. Al 62 els dos equips es van quedar amb un jugador menys per les expulsions amb targeta vermella directa de Franclim i Helder per una picabaralla. Fins al 83 el Lusitans no va tenir el matx més ben encarat. Luis aprofitava una assistència de Bruninho per marcar de xut creuat. El tercer el materialitzava al 87, també de falta directa.

L’FC Santa Coloma continua amb la irregularitat que està marcant el seu desenvolupament en aquest inici de temporada. L’FC Ordino el va superar per 0-1. L’únic gol del partit va arribar al minut 4. Mercadé feia caure dins l’àrea Fatsini quan aquest anava a rematar. Es va encarregar de transformar la pena màxima el mateix Fatsini. Els dos equips van gaudir d’ocasions durant tot el partit, però ningú més va ser capaç de marcar en no estar fins de cara a porteria. Ramos va ser expulsat en veure la vermella directa en el temps de descompte.

L’FC Encamp va guanyar la UE Engordany (0-3). Correia, al 22, obria el marcador i just abans d’arribar al descans marcava el segon. Quan passaven dos minuts del temps reglamentari Renato feia el tercer. Mengual va ser expulsat posteriorment i l’Engordany es va quedar amb deu jugadors sobre el camp.