Juga i anota com vol. Amb la samarreta del BAXI Manresa ja va donar més d’una pinzellada, al final de la temporada passada amb el BC MoraBanc també i ara amb aquest inici de curs està imparable. Jerrick Harding, escorta nord-americà, va sumar el seu segon MVP a la Lliga ACB, però el primer defensant els colors del BC MoraBanc.
El de Wichita, de 26 anys, va anotar 30 punts amb 4 de 5 en tirs lliures, 7 de 10 en tirs de 2 i 4 de 7 en triples i va capturar 4 rebots, va repartir quatre assistències i va fer dues recuperacions amb tres faltes rebudes. El seu impacte al joc va ser total fins sumar un +21 durant els 30 minuts i mig que va estar en pista i amb un -22 amb els nou minuts i mig que va passar per a la banqueta.
L’ex-BAXI Manresa va jugar el seu segon millor partit a la Lliga ACB, però no els va servir als de Natxo Lezkano per guanyar el partit per una cistella de Jean Montero a tres dècimes del final. El nord-americà sembla, a priori, que se sent millor sense tenir al costat Shannon Evans II i quelcom de similar li va passar el curs passat amb Jean Montero.

Desfeta del segon equip a la pista del Vilatorrada

Derrota contundent del segon equip del BC MoraBanc. L’equip dirigit per Cristian Vegas va perdre dissabte a la pista del Terra Endins CB Vilatorrada per 83 a 51. Els andorrans van tenir Bruno Bartolomé com a màxim anotador que va aportar 19 punts seguit de Toi Gabriel amb 14 punts. El pròxim rival del segon equip del BC MoraBanc serà diumenge contra el CB Matadepera Taronja, el penúltim classificat.

No falla el Gala Perfumeries

El BC MoraBanc Gala Perfumeries es va endur el quart triomf de la temporada al grup 1 de la Primera Territorial de Lleida i ja són segones. Les noies dirigides per Toni Rivera van superar  diumenge per 62 a 59 el Pujol Mollerussa. La màxima anotadora va ser Laura Reina amb 20 punts, i Gemma Soler va anotar 13. El pròxim rival, el Vallfogona.