Albert Panadero, Pana, i les seves jugadores han tingut sis partits per aprendre a base de cops. La selecció va tancar el Preeuropeu de la Lliga C del Grup C3 amb sis derrotes en sis partits i amb un balanç de 2 gols a favor i 28 rebuts amb 0 punts. La realitat és aquesta. No hi ha més. La superioritat dels rivals és evident i el combinat andorrà va abaixar el teló de la màxima competició europea de seleccions amb una nova golejada. Aquesta vegada per 0 a 4 contra Illes Fèroe, que els últims dos anys ha evolucionat moltíssim amb una bona feina a tots els nivells.
El debut de Pana deixa molts interrogants i la selecció es troba tastant el màxim nivell, que està a anys llum de les andorranes. Illes Fèroe, dirigida per Signe Pries Andersen, es van avançar al minut 19 amb un gol de Jensa Tórolvsdóttir que va sorprendre amb un xut força llunyà Lluna Marcet. Les andorranes van protestar, ja que es trobava estirada a la gespa Sònia Carrancà. Les visitants van continuar amb la jugada i van anotar el primer. Dos minuts després, Eyðvør Klakstein, que va jugar a segona divisió espanyola amb el Marino, va fer el 0 a 2, després de convertir una passada de la mort des de l’esquerra.
A la represa, Illes Fèroe va tancar la golejada amb un gol al minut 71 d’Ásla Johannesen ja que Lluna Marcet no va estar massa encertada i la pilota va entrar pel centre, i el quart i definitiu gol el va marcar Tórunn Joensen de falta directa. La tanca es va obrir i la pilota també va arribar al fons de la xarxa força centrada.

FITXA TÈCNICA:

0- Andorra: Lluna Marcet, Laia Solé, Marina Fernández, Neus Rosas, Laia Sin, Paula Da Silva, Sònia Carrancà (Erica Gonçalves, 56'), 'Ari' Gonçalves (Clàudia Plaja, 66'), Maria Ruzafa ('Mimi' Tizón, 81'), Gemma Lluch (Maria Moles, 46') i Aitana Colobrans (Uma de Vertiz, 81').

4- Illes Fèroe: Óluva Joensen, Tórolvsdóttir, Willemoes, Ryan, Tórunn Joensen, Hummeland (Rasmusdóttir, 56'), Eyðvør Klakstein (Mortensen, 84'), Svarvadal (Jacobsen, 56'), Klementsen (Anna Braendstrup, 73'), Heidi Sevdal (Olsen, 56') i Ásla Johannesen.

Gols: 0-1 Tórolvsdóttir (19’), 0-2 Eyðvør Klakstein (21’) –descans–; 0-3 Ásla Johannesen (71’) i 0-4 Tórunn Joensen (95’).

Àrbitre: Eglantina Pjetrushaj (Albània). Grogues a Neus Rosas, Aitana Colobrans i Lluna Marcet  –Andorra– i a Ryan –Illes Fèroe–.

Lloc: Estadi Nacional d’Andorra la Vella. 428 espectadors –segons la FAF–.