Vol un lloc i està fent mèrits. Berto Rosas, davanter internacional, es va estrenar aquesta pretemporada i va donar la victòria a l’FC Andorra en el sisè amistós de pretemporada després de tres victòries consecutives contra Sourhampton sub-23, Eivissa i Osca i una derrota contra el Lleida CF i un empat, dissabte, contra l’Espanyol B. Els de Ferran Costa es van imposar per 0 a 1 al Vila-real B al Mini Estadi dels Groguets i ho van fer amb un gol de Berto Rosas al minut 72.
El tècnic de Castelldefels va apostar per Jesús Clemente en el lateral dret i el nou fitxatge de l’FC Andorra provinent de l’Eldense es va estrenar com a tricolor. Va ser un onze inicial amb Oier Olazábal, Jesús Clemente, Pablo Trigueros, César Morgado, Joel Arumí, Ndiaye, Sergio Molina, Álvaro Martín, Solís –el golejador del partit de dissabte contra l’Espanyol B–, Almpanis i Lauti De León.  Va ser un duel entre recentment descendits a Primera RFEF. El domini va ser altern i Lauti De León va estar a punt de marcar, però no va poder aprofitar un error en un servei de banda dels de Miguel Álvarez. El porter Kike Bartual va evitar el 0 a 1. Abans d’arribar al descans, l’àrbitre va anul·lar un gol per fora de joc a Lauti després d’una passada d’Álvaro Martín.
A la represa, molts canvis per part dels dos equips. Els de Ferran Costa no van poder comptar per lesió amb Manu Nieto, Erik Morán i Martí Vilà. Al minut 72 va arribar l’únic gol del partit amb el de Berto Rosas. L’exdavanter del Betis Deportivo va batre el porter Adrián Suárez després d’aprofitar un refús.
Després d’aquesta quarta victòria a la pretemporada, l’FC Andorra rebrà divendres (18 hores) el Terrassa dirigit per Lluís Macià. Dissabte, a les 18.30 hores, els de Ferran Costa tancaran la pretemporada enfrontant-se a l’FC Santa Coloma de la Lliga Multisegur Assegurances.

Théo Le Normand fitxa, però va cedit al Terol

Fitxatge i cessió d’una tacada. L’FC Andorra va anunciar la incorporació del francès Théo Le Normand, germà de l’internacional per Espanya  i nou fitxatge de l’Atlètic de Madrid, Robin. El migcampista francès, de 24 anys, prové del Guingamp i signa per a les properes dues temporades. En aquesta primera jugarà cedit al Terol de Segona RFEF, que va baixar aquest estiu. Théo Le Normand va arribar a jugar un total de 70 partits amb el Guingamp B. Amb el primer equip només va fer un total de 34 minuts en 6 partits.