Una esquiadora de fons i un ciclista, és a dir, Carola Vila i Samu Ponce es van imposar ahir a l’Envalira-Travessa Pas de la Casa –puntuable per a la Multisegur Assegurances Copa d’Andorra–. La prova va comptar amb un recorregut de 22 quilòmetres amb un desnivell positiu de 1.455 metres amb un traçat exigent que incloïa el Port d’Envalira, el Pic Maià i el Coll Blanc. En noies, el triomf va ser per a la membre de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE), Carola Vila, amb un temps de 2 h 51’53” seguida de Laura Salas i Sílvia Elizalde.
En categoria masculina, el primer lloc va ser per al ciclista Samu Ponce, amb un crono de 2 h 04’55”, seguit de Luis Miquel Rosario i Lucas Mouret. També hi va haver dos recorreguts més. Un de 10 quilòmetres amb 622 metres de desnivell positiu amb pujada al Port d’Envalira passant per Grau Roig i l’estany de les Abelletes. El tercer traçat tenia 5 quilòmetres i 408 metres de desnivell positiu amb pujada al Coll Blanc.