L’estrena a la Ronda Preliminar de la UEFA Champions League del Ranger’s va ser de contrastos. El vigent campió de lliga i també del Memorial Canut va caure derrotat per 4 a 2 contra el campió de Montenegro, el KMF Titograd, el coco del grup A, a Skopje (Macedònia).
Els d’Aitor García van fer una bona posada en escena i al minut 11 es van avançar amb un gol en pròpia meta d’Adnan Kalajdzic. Abans del descans va arribar la reacció del KMF Titograd amb un gol d’Spasojevic a passada de Markovic, i a cinc segons de marxar cap als vestidors va completar la remuntada Markovic.
A la represa, la dinàmica positiva del KMF Titograd va portar els montenegrins a marcar dos gols més: un de Delic i un altre de Markovic. El Ranger’s va escurçar diferències jugant de porter-jugador amb un gol de Pol Porcel. “Hem fet una primera part espectacular i estic molt orgullós dels meus jugadors contra un rival que té nivell de segona B espanyola. Al segon temps, ens han apretat molt”, va assegurar Aitor García. Avui, a les 20.30 hores, s’enfronten al Forca, l’amfitrió.