El millor del partit a l’Estadi Enrique Roca de Múrcia –el que abans era conegut com la Nueva Condomina– va ser el resultat. Irlanda del Nord va superar per 2 a 0 Andorra i els de Michael O’Neill van perdonar contra un combinat que arriba a l’inici de la UEFA Nations League amb escassa feina ofensiva i de creació.
La preparació per a l’estrena de la UEFA Nations League continua per a la seleccció d’Andorra. Koldo Alvarez De Eulate no va apostar aquesta vegada per una defensa de tres centrals i la parella defensiva va estar formada per Max Llovera i Christian García. Mentrestant, el jove Ian Olivera s’ho va mirar des de la banqueta. Qui va debutar com a titular a la selecció va ser Dacu (UE Santa Coloma) i ho va fer d’interior, però doblant la posició de lateral esquerre ocupada per Joan Cervós. A davant dos jugadors intentant pescar una pilota: Cucu i Izan Fernádez. El combinat andorrà va encaixar una maneta de gols contra Espanya com el seu rival, Irlanda del Nord, va rebre també cinc dels de Luis de la Fuente. Això sí, els irlandesos van mostrar-se superiors des del minut 1 de partit. Van moure la pilota amb certa paciència i al minut 2 ja van gaudir de la primera aproximació amb una centrada de Ciaron Brown per l’esquerra  que no va arribar a refusar Iker i al segon pal va rematar com va poder Marshall, però sense una bona direcció.
Al minut 16 va arribar l’1 a 0 i va ser amb una acció individual per l’esquerra de Marshall (West Ham United) que va marxar amb certa facilitat d’Èric Vales i la seva centrada la va rematar al primer pal Conor Bradley, jove lateral dret del Liverpool.
Set minuts després va arribar el 2 a 0. Una centrada de Jamal Lewis no la va refusar ni Èric Vales ni Christian García i en planxa i de cap va rematar Conor Bradley, que va superar la marca de Max Llovera.
Dels de Koldo Alvarez De Eulate ben poques notícies. Al minut 38, Marshall va rematar força malament al segon pal una centrada de Jamie Reid. I als minuts d’afegitó de la primera part, Iker va salvar el gol de Jamal Lewis. El jugador del de Newcastle va etzibar un potent xut creuat des de la frontal de l’àrea i el porter del Vila-real B va enviar a córner amb una bona mà.
A la represa, Iker Alvarez de Eulate va continuar el seu dia inspirat i va aturar en dos temps una centrada de Brodie Spencer. Tres minuts després va arribar l’única aproximació, per dir-ho d’alguna manera d’Andorra, amb un xut llunyà de Dacu als núvols. Irlanda del Nord va continuar dominant a plaer i al minut 55, Smyth, tot sol, va enviar el seu xut creuat a fora. El ball de canvis no va afectar Irlanda del Nord i Taylor ho va provar amb un xut ras i potent que va aturar Iker. Dos minuts després, Conor Bradley es va topar amb un encertat Iker i Èric Vales va salvar un gol cantat de McCausland. I ara ja toca pensar en Malta.

FITXA TÈCNICA:

2- Irlanda del Nord: Peacock-Farrell, Spencer, Ballard, Brown (Aaron Donnelly, 69'), Jamal Lewis, Corry Evans (McCausland, 69'), Shea Charles, Conor Bradley (Boyd-Munce, 76'), Smyth (Galbraith, 60'), Marshall (Taylor, 60') i Jamie Reid (Magennis, 60').

0- Andorra: Iker (Xisco Pires, 87'), 'Moi' San Nicolás, Max Llovera, Christian García, Joan Cervós, Márcio Vieira (Joao Da Silva, 69'), Marc Rebés (Joel Guillén, 69'), 'Dacu' (Jordi Rubio, 87'), Èric Vales, Izan Fernández (Marc Pujol, 69') i 'Cucu' (Aaron Sánchez, 52').

Gols: 1-0 Conor Bradley (16') i 2-0 Conor Bradley (22').

Àrbitre: Jason Barcelo (Gibraltar). Grogues a Marschall i Aaron Donnelly –Irlanda del Nord– i a Marc Rebés, Márcio Vieira i Marc Pujol –Andorra–.

Lloc: Estadi Enrique Roca de Múrcia. 500 espectadors.