Mentre hi ha Vida, hi ha esperança. Un gol en pròpia meta del defensa croat Domagoj Vida al minut 65 va deixar viva l’eliminatòria de tornada de la segona ronda de la UEFA Conferenc League entre l’AEK Atenes i l’Inter Club Escaldes. El gol de l’internacional croat va arribar quan els de Matias Almeyda dominaven en el marcador per un contundent 4 a 0. Després del gol de Vida en pròpia meta, Adrià Muñoz va aturar un penal a Levi García i després Sascha Andreu de penal i un de boleia de Viti van deixar el 4 a 3 sorprenent i definitiu.
L’AEK Atenes, en un OPAP Arena gairebé ple, van dominar a plaer en els primers 45 minuts. Van imposar la lògica i també la diferència de qualitat sobre el terreny de joc. Al minut 4, Adrià Muñoz ja va salvar un xut de Robert Ljubicic i el refús de Gacinovic es va estavellar al pal. Al minut 5, el croat, ex-Dinamo Zagreb, va obrir el marcador en transformar una assistència de Levi García. Quinze minuts després, el davanter de Trinitat i Tobago va marcar el 2 a 0 després de recollir un refús d’Adrià Muñoz a xut seu després d’un greu error defensiu a passada d’Strakosha des de la seva pròpia porteria. Al minut 31, Gacinovic va situar el 3 a 0 amb un xut ras i sec des de la frontal. Al temps afegitó, Adrià Muñoz va salvar el gol d’Eliasson. Això sí, l’Inter va tenir també la seva, tot i així, Guillaume López no va arribar a la centrada de Joanet.
A la represa, els de Felip Ortiz van donar el primer avís, però Guillaume López va fallar un u contra u clar davant d’Strakosha. Al minut 52, Moukoudi va rematar de cap a la sortida d’un córner tret per Eliassen i va deixar el 4 a 0.
Quan semblava que tot acabaria així o amb una golejada d’escàndol va arribar el gol de Vida en pròpia meta. Després Adrià Muñoz va aturar un penal a Levi García. Sascha no va fallar el seu i Viti va deixar amb vida l’Inter. Les aturades d’Adrià Muñoz, al final, també van ser clau. La tornada, dijous.

FITXA TÈCNICA:

4- AEK Atenes: Strakosha, Rota, Moukoudi, Vida, Hajsati (Mantalos, 74'), Damian Szymanski (Galanopoulos, 63'), Jonsson, Gacinovic (Koita, 63'), Eliasson (Paolo Fernandes, 63'), Robert Ljubicic i Levi García (Nordin Amrabat, 74').

3- Inter Club Escaldes: Adrià Muñoz, Adrián Gallego, Camilo Puentes ('Rafinha', 90'), Raúl Feher, Jilmar Torres (Álex Sánchez, 63'), 'Joanet' ('Viti', 46'), Víctor Alonso, Hamza (Sascha, 63'), Jean-Luc (Ángel de la Torre, 19'), 'Domi' Berlanga i Guillaume López.

Gols: 1-0 Robert Ljubicic (5'), 2-0 Levi García (20'), 3-0 Gacinovic (31') –descans–; 4-0 Moukoudi (52'), 4-1 Vida, en pròpia meta (65'), 4-2 Sascha, de penal (75') i 4-3 'Viti' (83').

Àrbitre: Lothar d'Handt (Bèlgica). Grogues a Strakosha, Jonsson i Mantalos –AEK Atenes– i a Víctor Alonso i Adrià Muñoz –Inter Escaldes–.

Lloc: OPAP Arena d'Atenes. 20.000 espectadors, aproximadament.