Tastant l’escenari del pròxim  Campionat del Món d’esquí de fons. Irineu Esteve i Gina del Rio van finalitzar dissabte la Toppidrettsveka a Trondheim (Noruega) en una competició de tres dies d’esquí sobre rodes. Dijous, Gina del Rio va ser 30a a la prova esprint i a quarts de final va ser cinquena de la seva sèrie sense poder accedir a semifinals. Divendres, als 20 quilòmetres Mass Start, Irineu Esteve va ser 24è i Gina del Rio va acabar 16a. Dissabte, Iri va ser 24è en 12 quilòmetres persecució i Gina va ser 15a. “Hem realitzat una concentració de nou dies a Trondheim i l’objectiu era veure el lloc de competició del pròxim Campionat  del Món de l’hivern vinent. El treball ha estat bo. Hem acabat amb tres dies de competició a les pistes del Mundial”, va indicar Xabier del Val, director esportiu de la secció d’esquí de fons de la FAE, que treu “bones sensacions. Els resultats han estat bons i tornem a casa amb un bon balanç d’aquesta estada a Trondheim”.
L’equip andorrà va arribar a Noruega el 8 d’agost amb Gina del Rio i Irineu Esteve ja estava al país amb el seu equip, l’Aker Dæhlie després d’haver competit al Blink Festival.