Per aquelles casualitats que, més del que ens pensem, algunes vegades ocorren, aquest cap de setmana han tingut lloc dos fets, o ben mirat tres, que sembla mentida que no passin més sovint, si bé, sortosament, han estat de caràcter lleu.
I és que el mateix dia que una dona resultava ferida en ser atropellada per un patinet a la zona del passeig del riu de la capital, a les Valls del Nord, un mateix gos potencialment perillós, sense l’obligat morrió posat tal com estableix la legislació vigent, mossegava dues persones, amb poques hores de diferència, primer a la Massana i, posteriorment a Ordino.
Tot i que, de ben segur que per a les tres víctimes d’aquests incívics, per dir-ho de forma suau, propietaris de l’animal i del vehicle de mobilitat personal no ho serà pas, per sort aquests fets han quedat en una anècdota i no s’han de lamentar conseqüències més greus que esperem, malgrat que sovint hi ha qui tempta la sort, no arribin mai.
I és que només cal donar una petita volta pel centre de la capital per trobar-se patinets elèctrics circulant per les voreres, i no a velocitats menyspreables, amb total impunitat, arribant a passar fins i tot per davant d’aquells que podrien sancionar-los i, per contra, simplement se’ls queden mirant. 
En el cas del gos, en aquesta ocasió ha tocat a la Massana i a Ordino, però podria passar quelcom similar cada dia al rec del Solà o al de l’Obac de la capital, on fins a nou de cada deu propietaris de gossos amb qui et pots creuar en un tram relativament curt porten els seus animals sense lligar i, en molts casos també, sense el morrió que tocaria en funció de la raça d’aquest. I molts d’ells, segurament conscients que no estan fent les coses bé, recorren a aquella frase tan suada del “tranquil que no fa res”. I és que mai passa res fins que passa.