L’Andorra a taula arriba enguany a la divuitena edició i ho fa amb la participació de 35 restaurants, cinc més que l’any passat i nou que hi prenen part per primera vegada. Són 21 hotels i 14 restaurants de totes les parròquies que oferiran, del 8 al 30 de novembre, menús tradicionals i de degustació, a uns preus que oscil·len entre els 35 i els 65 euros, un format similar al de l’any passat. “El preu és més alt per treure millor rendiment i poder elaborar un menú diferent al que s’ofereix habitualment”, ha explicat el president de la UHA, entitat organitzadora, Jordi París, que ha comparegut al costat del representant d’Estrella Damm, Javier Tirado, i del xef de l’Unnic Casino, Thierry Burton.

“Els menús –ha precisat París– estan oberts a la cuina creativa del xef, però s’hi acostumen a treballar productes de temporada, orientats a la tardor i amb el gaudi de la cuina de muntanya”. Burton, per la seva banda, ha qualificat les jornades com “una bona oportunitat per ensenyar la nostra cuina” i va demanar una ampliació de l’activitat. “Sempre provem noves idees i algun plat del menú d’enguany potser acabarà a la nostra carta”, ha vaticinat el xef.