Pocs dies abans de la celebració de la 32a Mostra Gastronòmica d’Andorra i el Saló Gourmet aquest cap de setmana, les més de 250 entrades que es van posar a la venda pel dinar de diumenge estan gairebé esgotades i també les d’alguns tallers i tastos del saló Ordino Gourmet que es faran a la sala La Buna. Com altres anys, el públic ha preferit la venda anticipada amb un descompte de 5 euros sobre el preu de 45 euros el mateix dia.

Els tallers infantils de diumenge al matí ja estan complets i encara queden entrades per als de dissabte, tot i que per la demostració del cuiner emergent, Sergi Simó, estan a punt d’esgotar-se.

El Gastrolab començarà dissabte a les 12 hores precisament amb la demostració de Sergi Simó i a les 13 hores serà el torn de Maria Álvarez, cap de cuina del restaurant Ibaya. A la tarda continuarà l’activitat amb un tast de formatges de l’Oliva d’Oliana a les 16 hores, un de confitures de Cal Senzill a les 17 hores, un altre d’embotits de la mà de Xolís d’Adons a les 18 hores. La jornada acabarà amb un tast de vins amb el sommelier Joan Llorach de Pla de Morei a les 19 hores.

Els tallers infantils de diumenge aniran a càrrec dels alumnes del Lycée Comte de Foix. El taller de salat es farà a les 10.30 hores i els de dolç serà a les 11.45 hores.

Totes aquestes activitats aquest any tenen un preu simbòlic de 2 euros que es destinaran a Creu Roja Andorrana.

Les entrades encara disponibles es poden adquirir al portal https://comuordino.4tickets.es.