El Pas de la Casa ha acollit aquest migdia la celebració de l’escudella de Sant Antoni, una nova edició que ha tornat a gaudir del format tradicional de repartiment i degustació a la plaça de l’Església, sota la pluja i el vent, que només han fet que incrementar les ganes de la gent de no perdre’s la cita, segons ha informat el Comú encampadà. Els i les escudellaires han treballat des de primera hora del matí per tenir a punt les 700 racions que s'han distribuït entre els veïns del poble i els visitants. Seguint la recepta tradicional, s'han utilitzat 1.500 mandonguilles, 350 litres de caldo, gallines, cansalada, arròs, fideus, cigrons i verdures, entre altres productes. A banda de l’escudella, també s'ha repartit pa i tortell als assistents. 

Diumenge vinent serà el torn d’Encamp. A la una del migdia se celebraran Els Encants, on se subhastaran coques, bulls, embotits, peus de porc i d’altres productes. La recaptació anirà destinada a obres benèfiques de Càritas Encamp. Posteriorment, a partir de dos quarts de dues del migdia, es començarà a repartir l’escudella fins a acabar existències.