Igual que l’any passat, Grandvalira Resorts invertirà prop d’un milió d’euros aquesta temporada d’estiu en què espera atraure fins a 180.000 visitants. Així ho han explicat avui el director general de Grandvalira Resorts, Juan Ramon Moreno, el director d’Ordino Arcalís, Israel Ramonet, i el director de Pal Arinsal, Josep Marticella, en l’acte de presentació de la nova temporada a Arcalís.

“Tenim un producte d’estiu molt consolidat, que és únic i que és variat”, ha apuntat Moreno, que ha precisat que la previsió de visitants “no té en compte el Campionat del Món UCI de BTT, en què s’esperen que vinguin més de 80.000 persones”. No obstant això, el director general ha recordat que “l’estiu representa entre un 2% i un 3% del total de la facturació”.

Una de les principals novetats d’aquesta temporada és l’expansió del projecte Grandvalira E-Bike, que es va estrenar l’estiu passat i enguany arriba ja als 102 quilòmetres de circuits, vuit més que el 2023, amb diverses millores incorporades, especialment pel que fa a la senyalística de tots ells.

El Mon(t) Magic Family Park obrirà del 22 de juny fins al 8 de setembre i inclourà com a novetat nous itineraris de Family Walks que se sumaran al Fornatura (sender de les llegendes), el Marmota Forest i Centre d’observació de la Marmota, el camí Clots Fondos (de gran interès geològic) i el camí Cap de Rep (d’interès botànic i paisatgístic). El Golf Soldeu, que estrena camp de pràctiques, obrirà també el 22 de juny i fins al 29 de setembre.

El Funicamp proposarà des del 6 de juliol i fins a l’1 de setembre, múltiples propostes per a tots els públics. Així, es comptarà amb un autobús 4x4 des de Solanelles amb el qual es podrà arribar a l’estany del Cubil.

L’oferta de Pal Arinsal tornarà a caracteritzar-se pel Bike Park, un dels més prestigiosos en l’àmbit mundial, amb més de 60 quilòmetres de circuits i que obrirà aquest cap de setmana del 14 al 16 de juny i del 22 de juny al 8 de setembre, excepte els dies que duri el Mundial de BTT. Al setembre tornarà a obrir, però només els caps de setmana des del dia 14 fins al cap de setmana del 12 i 13 d’octubre.

En aquest context, l’estació incorpora com a novetat de temporada el club Furious by Pal Arinsal, un programa de MTB per a nens i nenes d’entre 3 i 11 anys disponible durant tota la temporada i que durant els mesos de vacances escolars ofereix l’opció d’inscriure’s a campus temàtics especialitzats.

Ordino Arcalís, que va inaugurar la temporada el cap de setmana amb l’obertura del telecabina de Tristaina i el telecadira de Creussans per facilitar l’accés al Mirador Solar de Tristaina, continua apostant per un turisme familiar i inclusiu i reforça els punts de divulgació d’informació per als visitants.