L’oferta d’activitats del Comú de la Massana s’amplia amb un cicle de cuina adreçat al públic familiar. “Continuem endavant amb l’estratègia de la Massana, Epicentre de la Gastronomia sostenible, un projecte que ja hem implementat al sector de la restauració i que ara volem obrir als infants i les seves famílies”, explica la consellera d’Educació, Joventut i Esports, Bet Rossell, que també remarca la importància d’oferir una activitat formativa i lúdica perquè pares i fills passin una bona estona plegats. La primera sessió consistirà en un taller d’elaboració de pa amb massa mare, durant el qual els participants aprendran tot el procés i faran el seu propi pa, que s’emportaran a casa. Anirà a càrrec de Núria Robert, que s’ha especialitzat en difondre la tradició d’elaborar el pa de forma artesanal i amb massa mare, un llevat de la pròpia farina que té moltes propietats beneficioses a nivell nutricional i digestiu.

El taller serà el dissabte, 29 de març, de 9.30 a 12.30 h, a la Casa Pairal. En total hi ha plaça per a vuit famílies, formades per un adult més un o dos infants a partir dels sis anys. El preu de l’activitat és de 25 euros per família i les inscripcions s’obriran a l’app La Massana + a partir de divendres, 21 de març, a les 12 h.