Una setantena de treballadors del Comú d'Andorra la Vella han participat aquest matí a la taula de debat entorn la promoció dels hàbits saludables, organitzada pel departament de Gestió de Talent i de Persones de la corporació amb motiu de la commemoració del Dia mundial de la seguretat i salut en el treball, que se celebra el 28 d'abril.

L’activitat ha comptat amb la participació de l’especialista en medicina del treball, Esther Salvadó, el preparador físic, Francesc Cremades, la dietista Katia Durich, el director de Recursos Humans de Plusfresc, Ismael Beltran, i una representació del servei de prevenció de Mutuand, Telma Figueiredo, a banda d’una setantena de treballadors.

Seguint la línia d’actuació del Comú en l’àmbit de la gestió del talent i la promoció dels treballadors, l’objectiu de l’activitat és impulsar la realització d’activitat física i l’alimentació a través d’una dieta saludable, entre altres, per cuidar la salut laboral. En aquest sentit, Andorra la Vella ha iniciat els passos necessaris perquè el Comú esdevingui una empresa saludable, amb la certificació corresponent.