Alguns veïns de l’avinguda Príncep Benlloch d’Andorra la Vella han denunciat al Bondia la presència d’aigües fecals en un mur de pedra d’aquesta artèria principal de la capital, a l’altra banda de la calçada d’on està situat l’ascensor de la Quirola. “Fa molta pudor, una olor insuportable, molt mala olor”, lamenta un d’aquests veïns, que explica que aquest desgraciat fet no passa cada dia, però sí de manera periòdica. En concret, una vegada per setmana, aproximadament, tot i que en alguna ocasió es produeix amb més demora, potser un cop al mes. 

Segons aquests veïns, hi hauria una fossa amb aquest tipus d’aigües a la zona de sobre el mur de pedra, on hi ha diversos edificis i un jardí, de manera que es podria tractar dels residus que generen els habitatges que hi ha en aquesta zona. Com que la fossa no tindria prou capacitat, l’aigua fecal acabaria caient pel mur fins arribar a la vorera de sentit baixada de l’avinguda Príncep Benlloch de la capital.

Seguiment comunal
El Comú d’Andorra la Vella, per la seva banda, és coneixedor d’aquesta problemàtica, segons ha reconegut a requeriment del Bondia. “Estem duent a terme el seguiment per concretar la categoria i d’on prové aquesta aigua que provoca mala olor i molesta alguns veïns”, afirmen. Per aquest motiu, la corporació està fent les proves “escaients” amb l’objectiu de posar-hi una solució.