La lliga ja va agafant color. L’Atlètic Club Escaldes, el vigent campió, es va encarregar de deixar el títol en safata d’or a la UE Santa Coloma. Els de Dani Luque es van imposar per 2 a 0 a l’Inter Club Escaldes i la UE Santa Coloma després ho va saber aprofitar per allunyar-se a cinc punts dels d’Otger Canals en vèncer per 2 a 1 l’FC Pas de la Casa –el que serà la final de la Copa Constitució Valira Seguretat.
La jornada 24 es va agitar a partir de les 13 hores, ja que l’Atlètic Escaldes va completar la setmana negra de l’Inter Club Escaldes amb un triomf per 2 a 0 amb gols de Guillaume López de penal al minut 2 i de Jordan Gutiérrez al 61. Al minut 22 els d’Otger Canals van fallar un penal.
Per tant, la UE Santa Coloma va saber fer bona la desfeta, tot i que va patir de valent, per superar l’FC Pas de la Casa. Els de Xavi Carmona, recentment classificats per a la final de la Copa Constitució, es van avançar ben aviat amb un gol de Salguero. Al minut 22, Joaquinete va empatar després de rebre de Salomón Obama. Seguidament, Jordi Rubio  (FC Pas de la Casa) va fallar un penal que va aturar Juanpe amb el peu. La remuntada dels de Ramón Maria Calderé la va completar Juan Camilo al minut 52.
L’FC Santa Coloma se situa a un punt de l’Inter Club Escaldes i a sis de la UE Santa Coloma en guanyar per 2 a 0 l’FC Ordino amb gols de Novoa i David Virgili. Per la seva banda, el Penya Encarnada d’Andorra va golejar per 1 a 4 l’Atlètic Amèrica i el Constructora Nóbrega Esperança va vèncer per 2 a 0 el Carroi.