El vigent campió de la Copa Constitució Valira Seguretat, l’Inter Club Escaldes, eliminat. L’FC Pas de la Casa es va convertir ahir en el primer finalista de la competició del KO. Els de Xavi Carmona, que acumulen 18 jornades seguides sense guanyar a la competició domèstica, es van imposar a la tanda de penals als d’Otger Canals després d’empatar a 3 els primers 90 minuts i de la pròrroga. Ja a la tanda de penals, l’FC Pas de la Casa va guanyar per 3 a 4 amb el penal de Viti decisiu enviat al travesser.
El partit va ser ensopit els primers 45 minuts i la primera ocasió del partit va arribar al minut 25 amb un xut de Roberto Carlos a l’exterior de la xarxa quan s’havia quedat tot sol davant Jesús Coca. L’Inter no es va despertar fins al final i ho va fer amb un xut de Joanet que va refusar Ferreiro i un remat de Javi Duro a fora. A un minut del descans, Marc Caballé va rematar de cap a l’àrea petita a la sortida d’un córner.
A la represa, al minut 66 els de Xavi Carmona van empatar amb un xut llunyà de Xavi Vieira on Jesús Coca no va estar massa encertat. Al minut 79, els encampadans van completar la remuntada amb un gol de Portugal en col·laboració amb el porter escaldenc. Dos minuts després, Raul Feher va empatar de cap a la sortida d’un córner. Els de Canals van perdonar i el partit va anar cap a la pròrroga. Al temps extra, Domi Berlanga va tornar a avançar l’Inter i a la segona part del temps extra, Alfaiate de penal va empatar amb un Inter que es va quedar amb 10 jugadors per l’expulsió de Javi Duro. A la tanda de penals van fallar Ángel de la Torre en el primer i Viti en l’últim per part de l’Inter i només Alfaiate per part del Pas. Avui, a les 20.30 hores, l’Atlètic Club Escaldes s’enfronta a la UE Santa Coloma en l’altra semi.