Ja hi ha final per a la Copa Constitució Valira Seguretat. La UE Santa Coloma, l’actual líder de la Lliga Multisegur Assegurances, també aspira a la competició del KO. Els de Ramón Maria Calderé, que van jugar amb superioritat numèrica des del minut 42 per la segona groga a Cosi, van accedir a la final en vèncer per 0 a 1  l’Atlètic Club Escaldes amb un gol de Karim L’Koucha de falta directa lateral que va desviar amb el cap Chechu Meneses. Els colomencs s’enfrontaran a la final del 26 de maig al sorprenent CF Pas de la Casa i serà la cinquena final per als colomencs.
La posada en escena va ser millor per als de Dani Luque. Els escaldencs, vigents campions de la lliga, van tenir una primera ocasió de Guillaume López que va refusar Álex Ruiz.
El porter francès també va evitar el gol de Jordan Gutiérrez. La UE Santa Coloma va despertar a partir del 20 amb un xut de Youssef que va refusar a córner Saúl. Cinc minuts després, el porter aragonès va realitzar una aturada espectacular després d’una falta directa de Faysal. En dos minuts, Cosi va rebre dues grogues i va deixar l’Atlètic amb 10 jugadors.
A la represa, la UE Santa Coloma ho va intentar de totes les maneres possibles, però la solidesa defensiva dels escaldencs va ser clau. Al minut 84, una falta de Karim L’Koucha desviada per Chechu va sorprendre Saúl. A l’afegitó, l’Atlètic va reclamar dos penals, però l’àrbitre va ignorar les peticions i es van quedar sense final.