L’equip Buff Megano, integrat per l’holandès Hans Becking i el belga Wout Alleman, en categoria masculina, i el Cannondale ISB Sport, amb Mònica Calderón i Tessa Kortekass van fer doblet ahir i es van adjudicar també la segona etapa de l’Andorra Epic Pyrénées, de 46 quilòmetres i 1.310 metres de desnivell amb sortida a Pal Arinsal i arribada a la Massana, i amplien el seu avantatge al capdavant de la prova fins als 3 minuts i 55 segons i fins als 3 minuts i 49 segons, respectivament.

El Torpado Kenda Factory de Diego Rosa i Peeter Pruus i l’Scott Cala-bandida de Sergio Mantecon i José María Sánchez van completar el podi UCI masculí, mentre que Meritxell Figueras i Clàudia Peretti (Cannondale ISC Sport 2) i Almudena Rodríguez i Sara Caballero (Fundación Biela) van ser segones i terceres en la competició femenina.

Avui a la tercera etapa,  de 61 quilòmetres i 2.290 metres de desnivell positiu, serà el torn del Tarter, Vall d’Incles, Soldeu, el llac del Cubil, Canillo i coll d’Ordino i retorn cap a la Massana per Beixalís, i demà, última etapa amb sortida a Naturland.