Un altre toc de realitat a la Lliga C Grup C3 del Preeuropeu i ja en van quatre. La selecció femenina absoluta va patir un nou i dur correctiu en perdre per 1 a 5 contra la líder de grup i també invicta, Montenegro.
Les d’Albert Panadero, Pana, van fer una pèssima posada en escena i al minut 1 ja perdien per 0 a 1 amb un gol d’Armisa Kuç que va rematar des de la mateixa línia de gol un refús de Tere Morató que anava en direcció cap a la seva pròpia porteria. El combinat dirigit per Mirko Maric va estar a punt de marcar el 0 a 2 dos minuts després amb una passada llarga de Bulatovic –excompanya de Tere Morató al Rayo Vallecano– cap a Karlicic i aquesta va enviar el seu xut a l’exterior de la xarxa. Al minut 5 va arribar el 0 a 2 i va ser amb un remat acrobàtic de Kuç en rematar una falta lateral treta per Karlicic.
La selecció no va baixar els braços, tot i que va patir molt a nivell defensiu i al minut 10, Erica Gonçalves va escurçar diferències amb un espectacular gol des de fora de l’àrea. Tot seguit, Montenegro va perdonar amb un remat al pal i un altre al travesser i abans del descans, Desic va fer l’1 a 3 aprofitant un error de Maria Cardoso.
A la represa, un gol de Djokovic i un altre de Bulatovic van tancar l’1 a 5 final.